VOLNENE ŽOGICE ZA SUŠILCA IZ NOVO ZELANDSKE VOLNE

SKRAJŠAJO ČAS SUŠENJA DO 25%

PONUJAMO REŠITEV H KATERI SE BOŠ VRAČAL-A!

Rešitev za vaš problem so 100% naravne volnene žogice Woolballs iz Novo zelandske volne. Žogice so hipoalergene in prijazne okolju. Čas sušenja vašega perila se bo skrajšal za kar 25%.

Žogice dvigujejo oblačila, tako zrak neprestano prehaja skozi vse dele oblačil, prav tako, pa se navzamejo vlage.

OBLAČILA SO BOLJ RAVNA KOT OBIČAJNO (s tem ko poskakujejo ravnajo oblačila).

DLAKA HIŠNIH LJUBLJENČKOV, NI VEČ PROBLEM. VOLNENE ŽOGICE POBEREJO Z OBLAČIL VSE DLAKE!

ŽOGICE ODPRAVLJAJO STATIČNOST .

Z ŽOGICAMI TI NE BO POTREBNO ODLIVATI VODE MED SUŠENJEM, IZ ZBIRALNIKA V SUŠILCU.

ŽOGICE LAHKO UPORABLJAŠ OD 3 – 5 LET, TAKO PRIHRANIŠ NA ELEKTRIKI IN MEHČALCU.

Ne vzemite nas za besedo, preberite kaj menijo naše stranke, ki žogice že uporabljajo.

Preizkušeno deluje. Priporočam. Ker sama delam praške, si naredim take z nežnim vonjem. Zadnjič pa se le opogumim in dam nekaj kapljic eteričnega olja na žogice. Pač noro, če bi lahko posnela vonj, bi ga. Ne sam cote…Kopalnica! Vrhunsko! Hvala, da imaš take stvari.Vrhunsko. Pač dejansko skrajša čas sušenja, pa tut opažam, da se cote boljš posušijo, tk da sem ful zadovoljna.

Tara M.

Sem vam pozabila povedati, kako so super žogice. Ker veliko sušim, se mi precej pozna pri času sušenja. Iz 3h25minut, sem imela perilo suho v 2 urah.

Neža

Vsak dan se trudim in razmišljam, kako živeti, da naravi čim manj škodujem in tako sem našla tele čudovite kroglice iz volne, moje drage prijateljiice Ane. Z njimi prihranim čas sušenja, perilo je mehko (mehčalca itak ne uporabljam), z malo eteričnega olja pa še prijetno diši. Hvaležna sem vsem, ki pomagajo negovati našo Mamico (svet).

Neža V.

Odločila sem se za nakup žogic in prijetno presenečena. Le ta je bil TOP odločitev. Hvala Life Solutions za odlično rešitev za okolje iin naše zdravje.

Tanja

Torej, če razumeš mojo izkušnjo:

Vedno, ampak res vedno, sem morala po 2x odlivati stran vodo, ki se je nabrala v zbiralniku sušilnega stroja. Vedno so bila oblačila malce zmečkana. Programi so takooo dolgi, punce se strinjamo? Na mehčalcu, se zapravi kar nekaj denarja, če sešteješ mesece…Tako vesela, glede pridobitve volnenih žogic že res dolgo nisem bila. Ne samo, da ne hodim več dvakrat odlivat vode iz sušilca prav tako oblačila niso zmečkana. Poleg tega RESNIČNO prihranim na elektriki in času.

Ne zapravljam več denarja na mehčalcu, ki ni prijazen našemu telesu in okolju. Namesto tega na žogice nakapam nekaj kapljic pomarančnega eteričnega olja, priporočam tudi mint (olje naj bo kvalitetno).

Kdo bi si mislil, da nam 6 žogic lahko tako olajša sušenje oblačil.

Če si želiš prihraniti čas pri sušenju in likanju perila, so žogice odlična izbira.

1x Volnene žogice

24,99 €

10% popust

2x Volnene žogice

49,98 € 44,89 €

20% popust

3x Volnene žogice

74,97 € 59,97 €