O nas

Saj poznate tisti občutek, ko že imate precej jasno sliko, kako želite, da se vaš 5-letni načrt zapelje, potem pa se v enem “prelomnem” dnevu vse obrne na glavo?

Prav takšen scenarij se je odvil tudi pri meni … Po končani srednji šoli sem z optimistično naravo in neskončnimi ambicijami pričela s študijem na Fakulteti za Management. V tistem trenutku je še vse potekalo kot po planu … Dokler nisem nepričakovano zanosila. Nešteto vprašanj, kako bo v prihodnosti, saj sva s fantom takrat hodila zgolj eno leto. Brez dvomov sva se odločila, da grajenje najinih karier dava na pavzo in se posvetiva družini. Tako smo danes že štirje, saj se nam je pred dvema letoma pridružila še naša Lana.

o meni ana

Nikoli ne vemo, kaj nas v življenju še čaka in kakšne ovire bomo morali še premostiti, da na koncu dosežemo naše cilje. Pred časom sem se tako odločila za drzno potezo. Pustila sem varno službo v dobro stoječem podjetju in se odločila za samostojno podjetniško pot. Predvsem me je prepričal entuziazem, ki sem ga čutila ob misli, da ustvarjam svoje podjetje in tako je prava podjetniška ideja zasvetila kar sama od sebe.

“ Nikoli ne vemo, kaj nas v življenju še čaka in kakšne ovire bomo morali še premostiti, da na koncu dosežemo naše cilje.”

S ponosom vam skupaj s svojo ekipo predstavljam spekter izdelkov, ki s svojo inovativno zasnovo kot prvi prodirajo na slovenski trg. Vsi izdelki so zasnovani tako, da nam lajšajo vsakdanja opravila, odpravljajo težave ter prispevajo k boljšemu življenju.

Eden izmed osrednjih produktov, na katerega smo še posebej ponosni je KneeGuardKids3, edinstveno otroško držalo za noge. Ta kot prvi na tržišču rešuje težave mravljinčenja nog pri otrocih v avtu. Po letu in pol intenzivnega dela in priprav na uvoz izdelka, lahko danes brez dvoma trdim, da je KneeGuardKids3 produkt, ki bo kmalu krasil avtomobile vseh staršev, ki se zavedajo pomembnosti pravilne varne vožnje za otroka.

Vesela sem, da tudi vi spremljate mojo pot in vas vabim, da mi sledite na mojem Instagram profilu in Facebook strani, kjer lahko pridobivate koristne nasvete o starševstvu in življenju na sploh.