Brezplačna dostava + 100% garancija na zadovoljstvo

5/5

Že več kot 1500 zadovoljnih otrok.

Držalo za noge je enkratna rešitev, problema visečih nog.

Je popoln dodatek k avtomobilskemu sedežu, katerega lahko individualno prilagodite dolžini nog vašega otroka.

Brcanje v sprednji sedež avtomobila, mravljinčenje v nogah, jok zaradi nelagodja, križanje nog ali sezuvanje je sedaj preteklost. Prvič v Sloveniji obstaja rešitev.

69,00€

Zakaj so otroci v avtu nemirni?

Se tudi vi soočate s slabo voljo in nenehnim jokom vaših najmlajših v avtu? Ste se kdaj zares vprašali, kaj tiči za to težavo?

Do nelagodja pride če otrok, ki sedi v avto sedežu nima opore v nogah. Napetost v otroških stegnih pa nato začne vpliva na pretok kar povzroča omrtvičenost in močne bolečine v nogah. Tako začne otrok iskati vsako priložnost za izboljšanje svojega položaja v avto sedežu. Zato svoje noge naslanja na prednji sedež ali čez držala za roke. To pa je v primeru trka za otroka zelo nevarno.

Opravljen crash test s strani National Highway

Ima opravljen crash test, ki ga je izvedla ameriška organizacija, katera se posveča študiji nesreč - National Highway, uprava za varnost v prometu (NHTSA), v skladu s standardom FMVSS št 213.

Inovativna podpora nog in kolen naših otrok

KneeGuardKids3 držalo za noge, inovativno podpira noge in kolena naših otrok. Učinkovito zmanjšuje mišično napetost v spodnjih okončinah in odpravlja pritisk, ki je v sklepih zaradi gravitacije. Otrok občuti razliko v kakovosti vožnje, že takoj ob namestitvi.

Zahvaljujoč držalu, lahko otroci potujejo udobno in radostno, kot odrasli, ki segajo s svojimi nogami do tal.

Pridružite se staršem in otrokom po celem svetu, ki zadovoljno uporabljajo držalo za noge.

Mnenja strank

5/5

Že več kot 1500 zadovoljnih otrok.

" Mi smo ga narocili, iz enega razloga, non stop noge vsepovsod in brcanje v sprednji sedez, zaenkrat zadovoljni, edino zal mi je da ga nismo odkrili ze prej (trenutno smo stari 5 let) "

- Anja M.

" Uporabljamo že dve leti. Top👌 Eden izmed redkih izdelkov, naročenih preko spleta, ki ga res nisem kiksnila. 💪 "

- Tanja R.

" Mi imamo to že skoraj dve leti in je odličen nakup. Vsekakor priporočam 👍👍👍👍 "

- Biserka E.

" Tud pri nas smo kupili 2 za otroka stara 5 in 3 leti. Stvar je res odlična. Ko gresta v avto vedno stopita na poličko in se sama usedeta... nič več z umazanim čevli na sedež pa vedno čistit sedeža... res dobro in robustno. Priporočam "

- Tomaž P.

Pogosto zastavljena vprašanja

Če potrebujete odgovor na kakšno vprašanje, sem zbrala najbolj pogosta vprašanja, ki jih imajo naše stranke. Upam, da vam bodo v pomoč.

1. Ali je držalo za noge certificirano in ali je preizkušeno?

Držalo za noge KneeGuardKids3 je certificirano pri TÜV Nord . Ima opravljen crash test, ki ga je izvedla ameriška organizacija, katera se posveča študiji nesreč - National Highway, uprava za varnost v prometu (NHTSA), v skladu s standardom FMVSS št 213.

2. Kako pritrditi držalo za noge v avtomobil?

Držalo za noge KneeGuardKids3 je mogoče pritrditi na vozila z ali brez ISOFIX sistemom. V obeh primerih je pritrditev enako stabilna. Vabimo vas, da se seznanite z video navodili, ki vsebujejo podrobnosti o namestitvi.

3. V katere avto sedeže se prilega podstavek za noge?

Držalo za noge KneeGuardKids3 ustreza praktično vsem avtomobilskim sedežem, usmerjenim naprej. Ni ga mogoče uporabljati s podstavki za avtomobilske sedeže, opremljenimi s podporno oporo.

4. Od katere starosti lahko otrok uporablja držalo za noge?

Velika prednost držala je njegova široka paleta nastavitev, zahvaljujoč temu, da raste skupaj z vašim otrokom. Uporabljajo ga lahko otroci od 1 leta do 9-10 let (odvisno od višine in teže otroka).